Smileys i forum

Edit: Den nye editor viser ikke den fulde menu for alle - vi arbejder på sagen og vender tilbage ASAP

Det nye forum har haft lidt vanskeligt ved at vise de korrekte smileys og samtidig give brugeren tilladelse til at indsætte dem.

Det er nu løst ved at udskfite den editor (læs: tekstboks) som man anvender til at oprette eller svare på tråde.

I menu'en i denne nye editor, findes en knap til smileys. som vist på nedenstående billede (dette virker kun for PC, for mobiltelefoner kan man anvende de indbyggede smileys fra telefonen).

Forh.Forh. Go to previous topic
NæsteNæste Go to next topic
Sidste indlæg 02-01-2019 11:57 af  Martin Aagaard
Ulykke
 0 Svar
Sortér:
Du er ikke godkendt til at oprette indlæg
Skribent Beskeder


Junior Viffer


Posts:
Junior Viffer


--
02-01-2019 11:57
  Hej alle, og godt nytår!

  den 19. september 2016 kørte jeg galt på min VFR 800 FI med 50 kmt da jeg ville undvige en hare. Jeg kørte for 1ste gang i 19 år uden andet udstyr end min hjelm, da jeg blot skulle køre 600 meter fra vores gamle hus til det nye som vi var i færd med at totalrenovere.

  Jeg pådrog mig 11 brud, 2 i ryggen og amputerede 2 fingre + hele håndryggen. Alle nerver ud til venstre arm blev ligeledes revet over så jeg kommer ikke ud at køre igen. Jeg har dermed en del påklædningsudstyr i overskud. Jeg kørte i shorts og T-shirt i fbm ulykkestidspunktet...………….

  Jeg har bukser, jakke, støvler, handsker og en skivebremselås med rystesensor fra ABUS https://www.google.dk/search?q=abus+skivebremsel%C3%A5s&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitqYzK987fAhVPPFAKHQEQBpoQ_AUIDigB&biw=1745&bih=875#imgrc=KmQIpQTP7BTLGM:


  Min kone vil også af med tilsvarende udstyr. Vi er begge normal af bygning og højde. Str 44-45 og 38-39 i støvlerne. Vi har valgt al vores udstyr udfra kvalitet, ikke i fht prisen.


  Mvh


  Martin Aagaard

  pb: martin.aagaard@mail.dk
  tlf 23381851
  Du er ikke godkendt til at oprette indlæg