Hjælp og assistance (klik og fold ud)

Brug for hjælp?

Smileys i forum

Det nye forum har haft lidt vanskeligt ved at vise de korrekte smileys og samtidig give brugeren tilladelse til at indsætte dem.

Det er nu løst ved at udskfite den editor (læs: tekstboks) som man anvender til at oprette eller svare på tråde.

I menu'en i denne nye editor, findes en knap til smileys. som vist på nedenstående billede (dette virker kun for PC, for mobiltelefoner kan man anvende de indbyggede smileys fra telefonen).

Problemer eller ønsker du hjælp?

Der er udarbejdet en side med guides - den kan findes i menuen øverst under 'Information' -> 'How-to guides'. Eller ved at klikke på dette LINK

Forh.Forh. Go to previous topic
NæsteNæste Go to next topic
Sidste indlæg 27 jan 2013 03:25 af  SanneS
Rettigheder for hhv medlemmer og reg. brugere
 0 Svar
Sortér:
Emne er låst
Skribent Beskeder

 
Klubmedlem
 
Veteran Member
Posts:3240 Veteran Member

--
27 jan 2013 03:25

  På årets generalforsamling 2012 blev bestyrelsen bedt om at se på de rettigheder, der er for hhv klubbens medlemmer og de besøgende, der vælger at komme forbi vores virtuelle klubhus.

  I VFR Klub Danmark har vi rigtig mange medlemmer, som bidrager med en bred vifte af viden og kompetencer inden for VFR-verdenen. Medlemmerne er vores ”kompetencecenter” – og den hjælpsomhed der er at finde, skal belønnes
   
  VFR'en er en suveræn motorcykel, og VFR-klubben er et fantastisk landsdækkende netværk, der kan give den support, man har brug for. Meld dig trygt ind hos os og bliv en del af et kæmpestort netværk af MC-brugere. Et medlemskab, du vil få glæde af i mange år.
   
  I forum er der rigtig mange muligheder for at søge viden – og få svar på de spørgsmål, man kan finde på, når man er den glade ejer af en VFR.
   
  Som alle andre klubber/foreninger/fora vil vi også gerne give vores medlemmer noget særligt. Derfor har vi valgt, at differentiere mellem de betalende medlemmer, og de besøgende der lige kigger forbi – og hvis vi er heldige – får lyst til at blive en del af VFR Klub Danmark.
   
  Kontingentet på de 250,- dækker de udgifter, som en klub som vores uundgåeligt vil ha’. En af de udgifter, vi har i klubben er naturligvis først og fremmest hjemmesiden. WWW.VFR.DK er vores klubhus, og det skal vedligeholdes, udvikles og drives. Vores klubhus fylder efterhånden så meget, at vi har valgt en professionel løsning, hvor den kører på en server hos en professionel udbyder. Det betyder til gengæld en oppetid meget tæt på 100 %
   
  Som medlem af klubben får man adgang til den efterhånden ret omfattende download sektion med masser af rigtig interessante VFR-relaterede downloads.
   
  Vi har i Shoppen også en del merchandise, hvilket gør, at noget af kontingentet er bundet op på varelageret. Vi har også brug for lidt kontorartikler, frimærker og emballage til forsendelse.
   
  Vi har givet vores medlemmer mulighed for at søge tilskud til nogle af alle de arrangementer, de stiller på benene. Der kan altid søges om tilskud til klubarrangementer via et par linjer om planerne til bestyrelsen. Det er oftest arrangementer, hvorfra min. 15 medlemmer deltager, hvor klubben kan vælge at dække nogle af de udgifter, der måtte være forbundet til dem
   
  Bestyrelsen mødes ca. 4 gange om året – eller efter behov – og de faktiske udgifter for bestyrelsesmedlemmer, der kører på tværs af landet, dækkes naturligvis også af en del af kontingentet.
   
  Som medlem af VFR Klub Danmark får man naturligvis også adgang til klubbens årlige sommertræf, som afholdes i juni hvert år. På træffet afholdes den årlige generalforsamling, hvor man kan gøre sin stemme gældende, når vi ska’ lægge fremtidige planer for vores klub.
  Desuden får DU alt det, DU selv er med til at gøre det til…
  7000 Fredericia
  Emne er låst