Hjælp og assistance (klik og fold ud)

Brug for hjælp?

Smileys i forum

Det nye forum har haft lidt vanskeligt ved at vise de korrekte smileys og samtidig give brugeren tilladelse til at indsætte dem.

Det er nu løst ved at udskfite den editor (læs: tekstboks) som man anvender til at oprette eller svare på tråde.

I menu'en i denne nye editor, findes en knap til smileys. som vist på nedenstående billede (dette virker kun for PC, for mobiltelefoner kan man anvende de indbyggede smileys fra telefonen).

Problemer eller ønsker du hjælp?

Der er udarbejdet en side med guides - den kan findes i menuen øverst under 'Information' -> 'How-to guides'. Eller ved at klikke på dette LINK

Forh.Forh. Go to previous topic
NæsteNæste Go to next topic
Sidste indlæg 08-05-2008 08:28 af  Torben S. Madsen
Om brug af VifferGalleriet
 0 Svar
Sortér:
Emne er låst
Skribent Beskeder
Årets Viffer 2013
 
Klubmedlem
 
Wizard Viffer
Posts:4761 Wizard Viffer

--
08-05-2008 08:28

  I dette forum kan medlemmer af VFR Klubben præsentere sig selv og deres VFR/RVF/VF etc.

  Venligst opret én tråd per Viffer/medlem og sørg for at både brugernavn og mc-modelnavn fremgår af overskriften. Så er det meget nemmere at lede i oversigten

  Undtagelsesvis kan der i dette forum uploades (vedhæftes) optil 5 filer/billeder per indlæg og filerne kan være optil 300 kB store. Den fysiske billedstørrelse er dog begrænset til 900 x 600 pixels for at man ikke skal scrolle sidelæns (hvilket man ellers skal hvis billederne er meget brede).

  Bemærk, at alle brugere og besøgende på vfr.dk kan se og læse i VifferGalleriet, men kun klubmedlemmer kan oprette tråde og poste indlæg (kommentarer mv i egne og andres tråde.

  Da dette 'Galleri' ikke skal drukne i alskens plidder pladder, bedes I begrænse small-talken til et minimum. Selvfølgelig er det OK at komme med positive tilkendegivelser (det kan vi jo alle lide) og at spørge til det, der vises på billederne, men forsøg venligst at holde alt andet væk fra galleriet.

  Ejeren af en given tråd/præsentation kan til enhver tid bede en af administratorerne om at få ryddet op og ud i sin tråd, hvis small-talken er blevet for vild

  God fornøjelse

  Torben S. Madsen
  Thurø, VFR 750F (1993), Triumph Tiger 900 GT Pro (2020)
  Ex: VFR 750F (1996), VFR 800Fi VTEC, VFR 750F (1991 - RC36/1), VT 250 F (1983)
  Emne er låst