Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Hyggeaften på MCTC camp før banedag Fredag aften d. 3 Maj 2024!

MC Touring Camp Nødagervej 32A, Kolind, Danmark

Hyggeaften med pølser og kartoffelsalat. Alle er velkommen. Mulighed for overnatning enten i hytte eller medbring selv telt m.v. Se mere på forum og tilmeld dig, enten med overnatning eller bare til en pølsesnak!

Banedag på ring Djursland 2024.

Tradium Ring Djursland Amu-Centervej 2, Kolind

Klubben har lejet Ring Djursland og afholder "Banedag" så kom og lær at håndtere dig selv og din mc, og bliv en endnu bedre motorcyklist under kyndig vejledning af dygtige instruktører. Se mere omkring dette arrangement på klubbens Forum.

Mindetur for Torben Delfs 25 Maj 2024.

Shell Gammel Århusvej 3, Randers SV, Danmark

Vi mødes på Shell Gammel Århusvej 3 8940 Randers SV, Alle er velkomne til at køre med på denne tur, hvor vi vil ligge en buket på ulykkes stedet og mindes vores gode ven Torben. Pernille  og Emil Delfs deltager på turen. Turens længde er ca. 170 km. Yderligere oplysninger kan findes på forum.

Alpetur 2024

München München, Germany

  Mødested, hotel syd for München den 28/5. Man sørger selv for at komme derned. Man kan gøre det individuelt eller i grupper. På MC, MC på trailer, MC på tog, flyve og leje af MC dernede. Vi har bestræbt os på at lave en tur hvor transporten derned ikke er alt for lang. Der […]

Viffernes dag i Vest 24/8 Læsø

Østerbyvejen 27 9940 Læsø Østerbyvejen 27, 9940 Læsø, Læsø, Danmark

Læsø Coast to Coast lørdag d 24/8 2024 Vifferens dag bliver i år afholdt på Læsø. Der bliver en rundtur på øen hvor der er muligheder for at se div. seværdigheder og natur Da øen har sine begrænsninger i km  bliver det en dag der skal måles i oplevelser natur og hygge Da turen her til […]

Harzen tur 2024 fra 5 til 8 September!

Harzhotel Grünett Spanntalstrase 15, Langelsheim, Germany

Klubbens årlige Harzen tur går fra Torsdag d. 5 september til Søndag d. 8 september 2024. Tilmelding og betaling kommer i Forum når priserne er afklaret med hotellet, der har fået ny ejer. Hold øje med info på forum.