Bestyrelsen

Thomas Olsen

Thomas Olsen

Formand

Thomas har været medlem af VFR klubbens siden 2011. Han kom ind i bestyrelsen i 2012 og blev valgt som formand i 2014.

Thomas’ kæpheste er sociale arrangementer, som Nytårskur, Træf, rejseture og køreture, samt køre uddannelse “møv” og banedage. Thomas tror på at klubben skal udvikles og styrkes, ved at vi ser og møder hinanden i den rigtige verden.

Teknik – har han ikke den store forstand på – godt vi har Dr. Lundgaard, selvom han syntes det er hyggeligt at skrue på vores cykler.

Carsten Haagensen

Carsten Haagensen

Næstformand

Carsten købte sin første motorcykel 3 dage efter mc kortet var i hus. En VFR fra ’92 og meldte sig samtidig ind i VFR Klub Danmark. Det var i efteråret 2016.

Carsten har siden 2018 deltaget i alle de store ture / arrangementer i klubben. Han var med i træfgruppen og lavede ruten til sommertræffet i Sorø i 2019.

Carsten gør sig også som masterkører når der er brug for det og han elsker at rode med mc når tiden tillader det og kan ordne næsten alt på mc’en selv.

Carsten blev suppleant i 2020 og bestyrelsesmedlem i 2021.

Kristian Lundgaard

Kristian Lundgaard

Kasserer

Kristian har kørt motorcykel siden han var 10 år gammel (1962). Han har haft omkring 50 forskellige motorcykler gennem hans liv og fik hans første VF400F i 1995 og har kørt VFR siden 2004.

Kristian blev oprindeligt medlem af VFR klubben i 2004 og var til hans første arrangement i klubben i 2013. Kristian ærgrer sig i dag over, at han ventede 9 år på at deltage i klubbens aktiviteter, da det kunne have været 9 fantastisk berigende år.

Kristian blev meldt ind i bestyrelsen i 2015 og har siden været klubbens kasserer.

Kristian er en flittig masterkører i klubben, han kender utallige små listige veje i det midtjyske.

Kristian er klubbens “professor” og kaldes også “Doktor Lundgaard”, da han har uovertruffen teknisk kendskab til VFR og motorcykler generelt.

Brian Bønk

Brian Bønk

Bestyrelsesmedlem og webmaster

Brian har haft motorcykel siden 2017 og altid kørt på VFR. Den første var importeret fra Italien, blev renoveret med stor vidensdeling fra klubben.

Brian har været webmaster, drevet hjemmesiden og vores online forum siden 2017 og har været med i bestyrelsen siden 2019.

Brian Sørup Lang

Brian Sørup Lang

Bestyrelsesmedlem

Sørup har kørt MC siden 2003 og været med i klubben siden 2004 dog med en pause fra 2008 til 2014 – og i bestyrelsen siden GF i Horsens 2015.

Sørup har arrangeret banedag siden 2017 og ligeledes Mini-møv i Nord fraktionen.

Sørup leger til tider Masterkører på vores ture og er også med i turudvalget, der er med til at lave ruter og lægge dem op på MyRouteApp, så alle i klubben kan følge med på GPS’en.

Torben Delfs

Torben Delfs

Bestyrelsesmedlem

Introduktion til Delfs kommer snart 🙂 

Lennart

Lennart

1. suppleant

Lennart har været 1. suppleant i VFR klubben siden 2021.

Da Lennarts MC kørekort var 27 år gammelt, tænkte han at det hellere måtte tages i brug. Valget af MC faldt på en VFR og derved blev han nysgerrig på VFR klubben og fik sig meldt ind.

Det er blevet til en del kilometer og masser af sjove oplevelser med både forskellige køretekniske kurser og trackday/banekørsel med instruktør.

Lennart laver alt simpelt vedligeholdelse selv, eller med hjælp fra rare klubkammerater.