VFR Klub Danmarks begyndelse

Tilbage i 2001, sad en nybagt VFR ejer og kedede sig ved sin computer på arbejde. “Gad vide, hvad der sker, hvis man taster www.vfr.dk”, tænkte han og prøvede. Frem kom en rodet hjemmeside med nogle feriebilleder. Ejeren af hjemmesiden blev kontaktet, og det viste sig, at han havde haft intentioner om at starte en mærkeklub for Honda VFR motorcykler, men han var aldrig nået længere end til at købe domænet vfr.dk.

Efter lidt snakken frem og tilbage blev de to enige om, at nu skulle VFR Klub Danmark startes. Adgangskriteriet til klubben skulle være ejerskab af en Honda motorcykel med V4 motor af VFR-familien. Klubben blev etableret, og det blev besluttet at den skulle have klubhus på internettet.

Vfr.dk blev opdateret til en klubside med, hvad dertil hører af klub info og måske det vigtigste:

Et forum, hvor alt vedrørende VFR’er kunne diskuteres. 

Da klubben er landsdækkende, er den ikke som MC-klubber er flest. Der findes ikke noget klubhus, ligesom der heller ikke er faste klubaftener. Al kontakt mellem medlemmerne foregår via forummet på hjemmesiden.

​VFR Klub Danmark

VFR Klub Danmarks formål er, gennem kammeratligt samvær, værkstedsaktiviteter og fælles køreture, at fremme og styrke interessen for motorcyklismen og specielt Hondas V4+ modelserier.

Billedet af den røde Honda VFR blev klubbens “mascot”.

VFR Klub Danmark 20 års jubilæum

VFR Klub Danmark har i 2021 20 års jubilæum. Det blev fejret til årets træf på Djursland, hvor omkring 40 af klubbens medlemmer samledes til en weekend med en fantastisk fællestur, sjove lege og god mad. 

VFR Klub Danmark har i 2021, 127 betalende medlemmer. Klubben har årligt mange alsidige arrangementer til stor glæde for vores medlemmer og deres familier. Vi arbejder målrettet på at skabe en klub med godt kammeratskab, gode arrangemener, spændende køreture i smuk natur og hyggelige stunder med humor og berigende samvær.

Vil du vide mere om hvad VFR klubben kan bidrage med i dit liv, så klik herunder og læs mere om at blive medlem.