Handelsbetingelser

Aftalens indgåelse

Handelsbetingelserne gælder for alle typer af vores produkter. Ændringer i navn, adresse, e-mail eller betalingsoplysninger skal straks skriftligt meddeles til VFR Klub Danmark på hjemmesiden. Du vil modtage en kvittering for dit køb via e-mail.

Priser

Alle priser på shoppen er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms.

Betaling

Du kan betale med Dankort og VISA via Stripe. Betalingen vil blive trukket fra din konto når VFR.dk har afsendt din ordre. Du vil i forbindelse med at pengene bliver trukket, modtage en mail med oplysninger om, hvilket beløb og hvad ordren indeholder. Pakker sendes via GLS eller DAO. Kvittering for hvert køb via betalingskort fremsendes pr. email. Ellers kan der altid via din konto på VFR.dk opnås adgang til ordrehistorik, kvitteringer samt abonnementsinfo, og mere på din konto.

Returnering

Der er 14 dages fortrydelsesret, regnet fra den dag du har modtaget din vare, hvorefter varerne senest 14 dage efter skal være returneret til VFR.dk. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varerne tilbageleveres i uåbnet stand og i samme mængde som du modtog dem i. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Refusion

I tilfælde af returnerede varer eller varer som afbestilles før afsendelse, vil der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og vi har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Henvendelse ved retur

Ved returnering af en vare bedes du henvende dig til VFR.dk

Varen skal sendes til:

VFR.dk
Krarupvej 2, Hem
7800 Skive

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Sendes varen med Post Nord skal den sendes “med omdeling” – gør den ikke det vil pakken komme retur.

 

Persondata

Når du besøger shoppen på VFR.dk, indsamler vores system oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside, hvis du ønsker dette. De data, systemet registrerer, er blandt andet oplysninger om, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du søger på, din IP-adresse, netværkslokation og informationer om din computer, mobil eller tablet, som gør det muligt for os at forbedre din brugeroplevelse og optimere webshoppen. Retsgrundlaget for vores behandling af dine data i forbindelse med besøg på hjemmesiden, kan du finde i EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du tilmelder dig VFR.dks direkte markedsføring, eksempelvis vores Facebookside, nyhedsbrev eller lignende, registrerer vi dit navn, din mailadresse samt andre frivillige oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med tilmeldingen. Formålet er at kunne levere relevant markedsføring til dig. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du køber et produkt på shoppen eller kommunikerer med os via vores hjemmeside, registrerer vi de oplysninger, du selv afgiver, som eksempelvis dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, IP-adresse, samt hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret til os. Disse oplysninger bliver registreret, for at vi kan levere de produkter, som du har bestilt, og desuden administrere og overholde dine rettigheder til at returnere og reklamere over en vare. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Modtagere af dine persondata

VFR.dk overdrager oplysninger om dit navn, din adresse, din mailadresse, dit ordrenummer samt leveringsønsker til GLS, DAO eller anden transportør, som varetager fragten og leveringen af de varer, du har købt hos os.

Af markedsføringsmæssige årsager overdrager vi oplysninger om dit navn og din mailadresse til blandt andet følgende eksterne samarbejdspartnere:

Google LLC og Facebook Inc, som er etableret og drives i USA. Garantien for sikker overførsel af oplysninger fra EU-lande til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Dine rettigheder

For at skabe maksimal åbenhed og gennemsigtighed omkring vores behandling af dine personlige oplysninger skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

Du har til enhver tid ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, hvilke formål dine data tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvem der modtager og behandler oplysningerne, samt hvorfra vores data om dig er indsamlet.

Du har ret til, pr. mail, at få tilsendt en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Ønsker du at få tilsendt sådan en kopi, skal du sende vores kundeservice en skriftlig anmodning på bestyrelse@vfr.dk Vi fremsender udelukkende personlige oplysninger, som knytter sig direkte til den mailadresse, anmodningen er sket på.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger om dig selv korrigeret af os, så vi ikke anvender fejlagtige informationer om dig, når du benytter VFR.dks services. Hvis du opdager, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, skal du gøre os opmærksomme herpå via skriftlig henvendelse på mail til vores bestyrelse, så vi kan rette fejlen.

Retten til sletning

Du kan som udgangspunkt altid få slettet dine personoplysninger. Sletning af personlige oplysninger kan kun ske med tilbagevirkende kraft. Anmoder du om at få dine oplysninger slettet, skal du være opmærksom på, at der på ny vil blive indsamlet oplysninger om dig, hvis du benytter dig af vores virksomheds ydelser eller services i fremtiden.

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få en kopi af de personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et maskinlæsbart format, ligesom du har ret til at overføre personoplysninger om dig selv til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse, som vi foretager for at kunne gøre vores kommunikation og markedsføring relevant i forhold til dig.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til os på VFR.dk jf. pkt. 4.2.2.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til dt@datatilsynet.dk eller telefonisk på +45 33 19 32 00.

Behandling af personlige oplysninger

For at administrere din ordre behandler VFR.dk en række oplysninger om dig, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail, og andre forhold af betydning for din ordre. Ved køb af vores produkter, giver du samtykke til, at vi kan benytte oplysningerne til administration af dit ordre samt til statistiske formål.