Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Alpetur 2024

maj 28 @ 8:00 - juni 7 @ 17:00

 

Mødested, hotel syd for München den 28/5. Man sørger selv for at komme derned. Man kan gøre det individuelt eller i grupper. På MC, MC på trailer, MC på tog, flyve og leje af MC dernede. Vi har bestræbt os på at lave en tur hvor transporten derned ikke er alt for lang. Der er godt 900km til München, så det er muligt at køre derned på en dag, eller med en overnatning i Harzen området.

Afgang mod Østrig og Italien (Dolomiterne) morgenen den 29/5. Der er rigtig mange fine veje i dette område. Vi vil finde nogle få hoteller undervejs hvor vi kan have base nogle dage, så vi ikke hele tiden skal køre med oppakning. Dagsmarcher på omkring 250km.

Turen bliver planlagt så alle kan være med. Hvis man ikke har været i alperne før, anbefaler vi kraftigt, at man som minimum har deltaget i et MØV kursus enten i Jylland eller på Sjælland. Vi planlægger, at der hver dag vil være et hurtigt hold, og et der tager hensyn til, at der er nye mere uerfarne med. Hans og Jes vil være masterkørere og vil bytte hver dag. Vi har begge været i alperne mange gange og har kørt mange tusinde kilometer dernede. Der vil også være mulighed for, at man bytter hold undervejs hvis man enten føler sig overudfordret eller gerne vil køre lidt hurtigere. Vi løser det undervejs, erfaringen er, at det sjældent giver problemer. Som planlægning anbefaler vi også Jes´ skriv om at køre i bjergene. Det ligger på VFR.dk 2 men er også tilføjet denne mail.

Vi slutter turen den 7/6. Transport hjem på individuel basis, og der vil naturligvis også være mulighed for enten at blive længere dernede eller slutte turen før den 7/6, det er alt sammen op til den enkeltes muligheder og ønsker. Erfaringen er dog at ca. 10 dage giver de bedste muligheder for at opleve Alperne sådan rigtigt.

Med venlig hilsen

Jes og Hans

Detaljer

Start:
maj 28 @ 8:00
Slut:
juni 7 @ 17:00

Arrangører

Gribben
Jes Olsen

Sted

München
München, 80336 Germany + Google Maps